Sådan sælger du flere produkter til Black Friday

Arbejder du i wellness- eller beautybranchen, så får du her en række gode råd til at vinde kampen om kundernes opmærksomhed til Black Friday. Med CBIT Bookings marketingfunktion kan du hurtigt og nemt nå ud til dine kunder.

SMS-kampagner er mest effektive

Vil du undgå, at dit Black Friday-tilbud drukner i mængden af alle de andre gode tilbud? Med en sms-kampagne kommer du automatisk foran i køen.

Sender du dit Black Friday-tilbud ud på mail bliver den i bedste fald én ud af mange Black Friday-tilbud i indbakken. I værste fald ender din mail i kundens spamfilter.

Sender du derimod dit tilbud ud på sms, er chancen, for at dine kunder ser sms’en, langt større. SMS’er har en åbenrate på 94%, hvor e-mail har en åbenrate på under 18%. Der er derfor langt større chance for at dine kunder læser dine sms’er.

Dine kunder er få klik fra et køb

Med en sms-kampagne er dine kunder også kun få klik fra et køb. Linker du til dine produkter i din Black Friday-sms, kan dine kunder hurtigt og nemt komme ind på siden og indløse dit tilbud.

Har du ikke en webshop, kan din Black Friday-sms bruges til at lokke kunder ned i din forretning eller til at booke tid til en behandling via sms og din online booking. Jo lettere det er for dine kunder at benytte sig af dit Black Friday-tilbud, jo mere sælger du.

Husk at du kan lave din egen sms-kampagne i CBIT Bookings system. Her kan du hurtigt og nemt sende sms’er med gode tilbud til dine kunder.

 

Download den gratis manual til sms-kampagner her.

Læs mere om CBIT Bookings booking system her