Med Wellness4All kan din klinik eller salon sælge gavekort online og i butikken. I bliver en del af en online gavekortportal, der i december 2018 solgte gavekort til en værdi på ca. ½ million kroner. 

Er du stadig ikke en del af Wellness4All? Bliv klar til den travle december med et tilbud til dine kunder om at købe gavekort online og i butikken.

Med Wellness4All øger du chancen for, at dine behandlinger og produkter bliver givet i julegave, kalendergave, adventsgave, mandelgave eller nytårsoverraskelse.

En online gavekortportal

Som medlem af Wellness4all bliver din klinik eller salon en del af gavekortportalen: Wellness4All. Her bliver i promoveret for nye potentielle kunder, der via postnummer kan købe gavekort til saloner og klinikker i hele Danmark. Nuværende kunder kan hurtigt og nemt købe gavekort via Wellness4All-hjemmesiden.

Hvad skal du gøre?

For at blive en del af Wellness4All, skal du sende en mail med dine kontaktoplysninger til support@cbit.dk. Herefter sørger vi for, at du bliver en del af Wellness4All.

Vilkår og betingelser

Det er gratis at blive en del af Wellness4All. Vi trækker 10% af hvert køb, hvilket dækker de arbejdsopgaver, der er i forbindelse med hjemmesiden samt afsendelse/håndtering af gavekort. Hertil er det ikke muligt at få penge fra ubrugte gavekort tilbage.

Nyt booking system? – book en gratis gennemgang her!