Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores bookingsystem er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. 

Derfor ved vi også at forskellige kunder har forskellige behov. 

Terapeuter

Få mere tid i din hverdag

Lad dine kunder booke behandlinger online. På den måde holder du din forretning åbent 24/7. Du reducerer dine kundeopkald og får mere tid til at betjene og behandle dine kunder.

Med bookingsystemets økonomifunktion kan du med få klik bogføre dine behandlinger. Du mindsker risikoen for fejlindtastninger, får mere tid til behandlinger og sparer penge på revisorregningen.  

Du slipper for at bekymre dig om GDPR-regler, da vi opdaterer dig i forhold til EU’s persondatalov.

Du skal ikke bruge tid på at indberette kunder der er medlem af Danmark. Det klarer systemet automatisk.

Kosmetologer

Øg din omsætning

Vil du sælge flere behandlinger eller produkter? Med marketingmodulet kan du sende nyhedsbreve og tilbudskampagner ud til dine kunder. Informér dine kunder om gode tilbud eller motivér dem til at booke en ny tid.  

Efterfølgende kan du tilgå statistikker over, hvem der har reageret på dine tilbud eller hvem der læser dine nyhedsbreve. De oplysninger kan du efterfølgende bruge til at målrette dine meddelelser, så de passer til dine kunders behov.

Hvis du primært bruger Facebook som marketingkanal, gør CBIT det muligt for dine kunder at booke via Facebook.

Bookingsystemet giver et værdifuldt indblik i din medarbejderstab så du kan få statistikker over ekstraydelser og mersalg.

Frisører

Optimér din arbejdsdag

Du bestemmer selv om du vil bruge fem eller 15 minutter på at forberede dig på en kunde. Du kan nemt ændre tidsintervallet, så det passer til dine behov.

Har du nye medarbejdere der skal lære stamkunderne at kende, er det muligt at give dem længere betjeningstid. På den måde sikrer du at kvaliteten lever op til kundernes forventninger.

Kender du dine kunder godt kan du skræddersy deres betjeningstider, så du tager udgangspunkt i deres personlige behov.

CBIT’s Bookingsystem foreslår automatisk dine kunder at booke på tidspunkter der ligger mellem to kunder. På den måde slipper du for at få for mange ufrivillige pauser i løbet af dagen og undgår spildtid.

Mangler din faggruppe?

Skriv til os og høre hvad vi kan tilbyde dig