Faggrupper

Vores bookingsystem er udviklet til terapeut-, wellness- og frisørbranchen.

CBIT Terapeut

CBIT Booking er meget mere end et journal- og bookingsystem – det er et samlet kliniksystem med fokus på at frigøre tid, så du får mere tid til behandlinger.

CBIT Booking tilbyder branchens mest omfattende journalsystem, der bl.a. giver mulighed for integration til Sygeforsikring Danmark og MedCom*. CBIT Booking tilbyder endvidere alle kunder en online bookingkalender med mulighed for integreret kassesystem.

Systemet varetager og digitalisere mange af de administrative opgaver, der førhen måtte klares manuelt. Du får et omfattende og lettilgængeligt økonomisystem med mulighed for nem og hurtig bogføring. Du kan sende EAN-fakturaer, og så hjælper systemet dig med at overholde GDPR-kravene.

Du samler hele din forretning i ét system og kan tilgå oplysningerne via web-login og CBIT Booking App. Ønsker du at have en hjemmeside gennem os, tilbyder vi en mobilresponsiv hjemmeside med muligheden for at integrere bookingkalenderen.

CBIT Booking er “alt i et”-forretningssystem, der samler alle de funktioner, som terapeuter skal bruge, i et system. Al kundedata, historik og journaldata samles ét sted, og du får adgang til statistikker over din forretning, så du kan begynde at optimere din forretning.

*MedCom-integration er forbeholdt fodterapeuter
Hør mere

CBIT Wellness

CBIT Booking giver klinikker inden for wellness-branchen et omfattende og lettilgængeligt bookingsystem med et hav af tilvalgsfunktioner.

CBIT Booking’s online bookingkalender kan integreres med dit kassesystem, så du kan registrere betalinger direkte på kalenderen. Kalenderen er nem og intuitiv at bruge og kan tilgås af alle ansatte. Du kan oprette holdbooking, sælge gavekort og sende reminders ud for at minimere udeblivelser.

Med marketingmodulet kan du sende nyhedsbreve og tilbudskampagner ud til dine kundekundegrupper. Du får et effektivt redskab til at opnå mersalg baseret på dine kunders data. Du får adgang til relevante statistikker over alt fra salg, medarbejdere og varegrupper.

Som kunde hos CBIT Booking har du mulighed for at få din egen hjemmeside. Vælger du at have din hjemmeside gennem os, får du en mobilresponsiv hjemmeside, der kan integreres med bookingkalenderen, så dine kunder kan booke tid via din hjemmeside.

Du får et digitalt administrationssystem, der samler hele din forretning ét sted. Informationerne og dataen kan både tilgås via web-login og CBIT Booking App. Du har nem og hurtig adgang til kundegrupper og kan bogføre dagens salg med få klik. Vi hjælper dig med at overholde Persondatalovgivningen, og sørger samtidig for at der laves en back up af al din data.

Hør mere

CBIT Frisør

Med CBIT Booking bestemmer du selv om du vil bruge 5 eller 15 minutter på at forberede dig på en kunde. Du kan nemt ændre tidsintervallet, så det passer til dine behov.

Har du nye medarbejdere der skal lære stamkunderne at kende, er det muligt at give dem længere betjeningstid. På den måde sikrer du at kvaliteten lever op til kundernes forventninger.

Kender du dine kunder godt kan du skræddersy deres betjeningstider, så du tager udgangspunkt i deres personlige behov.

CBIT’s Bookingsystem foreslår automatisk dine kunder at booke på tidspunkter der ligger mellem to kunder. På den måde slipper du for at få for mange ufrivillige pauser i løbet af dagen og du undgår dermed spildtid.

Hør mere

Vil du vide mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt.