Læs om funktioner

Udvælg de rigtige funktioner, hold styr på din forretning og tiltræk nye kunder.

Online booking


Online bookingkalender

Få overblik over hverdagen og giv dine kunder mulighed for at booke tid, når din klinik holder lukket. Vores online bookingkalender er brugervenlig og giver et godt overblik.

Online kasse

Kassesystemet kan integreres til din computer eller tablet. Du kan registrere betalinger i bookingkalenderen, tilføje bonusløsninger, sælge gavekort eller lave rabatordninger til dine kunder via kassen.

Journalsystem

Al kundedata, historik og journaldata samles ét sted, og du får bl.a. adgang til diagram, fodstatusskema og kamerafunktion. Du har mulighed for at gøre relevant journalinfo synlig for kunden.

GDPR-sikkerhed & data back-up

CBIT Booking er GDPR-compliant og sørger for, at du overholder Persondatalovgivningen. Alle køb, bookinger, journaler og anden kundeinformation gemmes automatisk i vores cloudbaseret system med automatisk back-up.

CBIT Business App

Med CBIT Business App har du altid overblik over din forretning – uanset hvor du er. Du kan følge med i dagens bookinger & salg og følge med i den årlige omsætning.

Hjemmeside

CBIT Booking’s hjemmeside er integreret til din bookingkalender, så dine kunder booker tid via din hjemmeside. Du får samtidig en mobilresponsiv hjemmeside, der er nem at navigere rundt i på smartphone og tablet.

Digital administration


Økonomi

Du kan bogføre dine salg med få klik, så du sparer tid og penge på administration. Opsæt din kontoplan så din bogføring sker automatisk og letter din rapportering. Du kan også eksportere dine økonomiposter til eksterne systemer.

Statistik

Tilgå statistikker over produktsalg, omsætning, medarbejdere og meget mere. Få adgang til købsstatistikker og mål på dine behandlinger, produkter, medarbejdere, m.m.

Sygeforsikring Danmark

CBIT Booking har integration til Sygeforsikring Danmark, så du nemt kan sende indberetninger.

MedCom

Alle fodterapeuter kan integrere CBIT Booking med MedCom. Al dataudveksling med offentlige myndigheder opfylder kravene til datasikkerhed, og systemet opdateres automatisk med de overenskomstgældende regionstakster.

EAN-fakturering

Med muligheden for EAN-fakturering kan du nemt fakturere det offentlige og virksomheder tilmeldt NemHandel. Det gøres direkte fra din online kasse.

Økonomiintegration

Bruger du allerede et økonomisystem, som du gerne vil beholde, kan du integrere det med CBIT Booking. Vi kan bl.a. integreres med E-conomic, Dinero og Procounter.

Smart booking

Med CBIT Booking kan du indstille systemet til at sende reminders ud til dine kunder, så du undgår udeblivelser.

Registering af patientdata

Med CBIT Booking kan du tilgå patientdata ved registrering af deres sundhedskort.

Holdbooking

Tilbyder du forskellige hold til dine kunder, er det muligt at bruge holdbooking. Med holdbooking kan du bl.a. oprette ventelister til dine kunder.

Online markedsføring


Kampagner & VIP-tilbud til udvalgte kundegrupper

Inddel dine kunder i forskellige kundegrupper, så du kan målrette dine nyhedsbreve og tilbudskampagner. Tilbyd fx dine bedste kunder tilbud på produkter, behandlinger eller særlige arrangementer.

Nyhedsbreve og triggers

Nyhedsbreve virker! Med triggerfunktionen kan du målrette dine nyhedsbreve til specifikke kunder og løbende sælge flere behandlinger og produkter.

Mersalgsfunktioner og rebooking

Foreslå ekstrabehandlinger online, når de booker tid og motivér dine kunder til at booke en ny tid, inden de forlader klinikken.

Sælg gavekort - også online!

Gavekort er en oplagt måde at nå ud til nye kunder.
Sælg dine gavekort i butikken eller online og bliv en oplagt gaveidé til årets mærkedage.

Parbehandlinger

Med parbehandlinger øger du chancerne for at blive den perfekte kærestegave, venindegave eller andre der gerne vil have en dejlig oplevelse sammen.

Tilfredshedsundersøgelse

Du kan via systemet oprette spørgeskemaer til dine kunder, så du automatisk får indblik i dine kunders oplevelser med din klinik efter en behandling.

”Med online booking får jeg mange nye kunder etter salongen har stengt for dagen.”

Det er fantastisk å følge med på de mangle bookingene som kommer inn, også selv om jeg ikke er på jobb. Jeg kan også følge med på statistikkene og blant annet se hvilke av medarbeiderne mine som omsetter mest og hvor mange produkter vi selger per behandling.

Sabine Salon Lindholdt

Vil du vide mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt.