Terapeuter

Lad dine kunder booke behandlinger online. På den måde holder du din forretning åbent 24/7. Du reducerer dine kundeopkald og får mere tid til at betjene og behandle dine kunder.

Med bookingsystemets økonomifunktion kan du med få klik bogføre dine behandlinger. Du mindsker risikoen for fejlindtastninger, får mere tid til behandlinger og sparer penge på revisorregningen.

Du slipper for at bekymre dig om GDPR-regler, da vi opdaterer dig i forhold til EU’s persondatalov.

Du skal ikke bruge tid på at indberette kunder der er medlem af Danmark. Det klarer systemet automatisk.

Frisører

Du bestemmer selv om du vil bruge fem eller 15 minutter på at forberede dig på en kunde. Du kan nemt ændre tidsintervallet, så det passer til dine behov.

Har du nye medarbejdere der skal lære stamkunderne at kende, er det muligt at give dem længere betjeningstid. På den måde sikrer du at kvaliteten lever op til kundernes forventninger.

Kender du dine kunder godt kan du skræddersy deres betjeningstider, så du tager udgangspunkt i deres personlige behov.

CBIT’s Bookingsystem foreslår automatisk dine kunder at booke på tidspunkter der ligger mellem to kunder. På den måde slipper du for at få for mange ufrivillige pauser i løbet af dagen og undgår spildtid.

Kosmetologer

Vil du sælge flere behandlinger eller produkter? Med marketingmodulet kan du sende nyhedsbreve og tilbudskampagner ud til dine kunder. Informér dine kunder om gode tilbud eller motivér dem til at booke en ny tid.

Efterfølgende kan du tilgå statistikker over, hvem der har reageret på dine tilbud eller hvem der læser dine nyhedsbreve. De oplysninger kan du efterfølgende bruge til at målrette dine meddelelser, så de passer til dine kunders behov.

Hvis du primært bruger Facebook som marketingkanal, gør CBIT det muligt for dine kunder at booke via Facebook.

Bookingsystemet giver et værdifuldt indblik i din medarbejderstab så du kan få statistikker over ekstraydelser og mersalg.

"CBIT BOOKING giver mig overblik over hele min forretning."

Det er skønt at følge med i, hvor mange online bookinger der kommer uden for vores åbningstid, og når vi ikke kan tage telefonen. Samtidig hjælper salgsstatistikkerne mig med at få et overblik over hele min forretning, så jeg altid ved, hvor meget de enkelte medarbejdere omsætter for, og hvor meget de er booket op. CBIT BOOKING er lavet til hudplejeklinikker – det kan mærkes.

Bettina Face It Beauty

Vil du vide mere?

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt.