Vores kunder


Hør hvorfor en række af vores kunder bruger bookingsystem, kassesystem og kliniksystem fra CBIT Booking. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til terapeuter samt wellness- og beuatybranchen. Du får derfor kun de løsninger, som din klinik eller salon skal bruge. Du samler alle funktioner i ét system, så du får et bedre overblik over din klinik eller salon og mere tid i hverdagen.

Odense Fodplejeskole


Odense Fodplejeskole og Klinik Corpus Care bruger CBIT Booking’s online bookingsystem. Det gør de, fordi den samler bookingkalender, statistik, integration til Sygeforsikring Danmark og meget mere i et bookingsystem udviklet til klinikker. Med mange studerende er det vigtigt at have et bookingsystem, der gør det nemt at være mange på. Bookingkalenderen giver overblik og mere tid i hverdagen.

Book en gratis gennemgang

Haderslev Wellnesshus


Haderslev Wellnesshus samler klinik og salon i et hus, der både rummer selvstændige inden for terapeut- og wellnessbranchen. Der er både zoneterapeuter, kosmetologer, massører og mange andre. De er glade for at have et bookingsystem, der både fungerer til klinik og salon. De er glade for at have et bookingsystem, der samler online booking, kassesystem, regnskab og administration. Med CBIT Booking får du mere tid i hverdagen og et bedre overblik over deres forretning.

Book en gratis gennemgang

Gambinos Hudpleje


Patrizia Gambino fra Gambinos Hudpleje bruger bookingsystem fra CBIT Booking. Hun synes, at CBIT Booking’s bookingsystem er nemt at bruge og har et brugervenligt layout, der er med til at give hende mere tid i hverdagen og et bedre overblik over hendes bookingkalender. Hun sætter stor pris på den frie support, og de mange muligheder hun får ved at have bookingsystem hos CBIT Booking.

Book en gratis gennemgang

Beauty Bar Hellerup


Simone og Rebekka fra Beauty Bar Hellerup bruger CBIT Booking, fordi det giver mere tid i hverdagen. De er glade for at bruge et system, der samler online booking, kassesystem og regnskab. De sætter stor pris på at have et bookingsystem med fri support.

Book en gratis gennemgang